Om os

Vi skaber både praktiske og holdbare løsninger alt efter, hvad du står og har brug for. Hos Murerfirmaet Mads Noe er der ikke nogle opgaver, der er for små.

Professionelt murerfirma

Murerfirmaet Mads Noe startede i 2015 og har hjulpet mange kunder, store som små, med løsninger på alle tænkelige projekter lige fra facaderenovering til flisearbejde. Vi har kunder på hele Sydsjælland, men vi opholder os primært i København, Næstved og omegn. Vi kører også meget gerne ud til dig, hvis du ligger uden for dette område.   

Vores kerneværdier

Vi er din personlige og professionelle kontakt, når du har brug for gode løsninger 

og godt håndværk til tiden.   

Punktlige

Vi ved, hvor vigtigt det er for vores kunder, at en aftale bliver overholdt. Derfor leverer vi altid kvalitet til tiden.

Personlig service

Vi vægter personlig service højt og vil gerne bruge den ekstra tid, det tager at sætte os ind i, hvad du som kunde lige præcis har brug for.

Godt håndværk

Vi sætter en ære i at levere et godt stykke håndværk, du som kunde vil være glad for i mange år og som vi kan være stolte af.

Vores mission

Vores mission er altid at levere de bedste løsninger til vores kunder. Det tror vi på sker i samråd med kunden, derfor tager vi os altid god tid til at lytte, til hvad kunden har af ønsker. 

Vores vision

Vores vision er at være det foretrukne murerfirma på Sydsjælland og i København. Vores services skal være så gode, at vores kunder vil anbefale os til enhver tid.