Arbejdsområder

Vi kan udføre alle tænkelige mureropgaver. Skal du have isoleret dit hus eller tænker du på at renovere dit badeværelse – vi har de bedste løsninger.

Vores kompetencer

Her på vores hjemmeside kan du se et udvalg af de opgaver, som vi kan løse for dig. Vores services spænder vidt, så hvis du har brug for en løsning, du ikke kan se her, kan du altid kontakte os, så kan vi helt sikkert også klare det projekt, du står overfor. 

01.

Nybyg og renovering af badeværelse og køkken

Vi laver alle typer af løsninger inden for badeværelser og køkkener. Hvis du har brug for en renovering af dit gamle badeværelse eller skal have et helt nyt køkken, så står vi klar med holdbare kvalitetsløsninger.

02.

Opsætning af klinker og fliser

Om du skal bruge flisebelægning til dit køkken, badeværelse eller bryggers, så er der mange muligheder. Vi kan skabe lige det, du står og har brug for.

03.

Pudsning og filtsning

Det kan være nødvendigt med pudsning og filtsning, hvis der er sket en skade på din husmur, eller hvis den har brug for en renovering. Vi kan klare renovering af dine vægge, både ude og inde.

04.

Facaderenovering

Vi laver både facaderenoveringer og -reparationer; herunder skiftning af fuger, pudsning og overlæggere. Dette er en løsning, der kan få facaden af dit hus til at se helt ny ud. Derfor kan en facaderenovering være en rigtig god løsning.

Vores arbejdsproces

01.

Møde med kunde

I vores arbejdsproces starter vi altid med at høre om kundens behov og ønsker. 

02.

Løsningsforslag

I samarbejde med kunden finder vi frem til, hvilken løsning der er den bedste. 

03.

Udførelse

Vi udfører arbejdet og orienterer løbende vores kunde om processen.  

04.

Resultat

Vi gennemgår det færdige resultat og sikrer os, at alt er som aftalt og planlagt.  

Vi har været i murerbranchen i mange år og vi sætter os altid ind i vores kunders behov, så vi sammen kan finde de bedste løsninger.